Bezár
Lista elrejtése
1
!Light corporate Masteck Media
02:22
2
Sea of thieves #Serge Narcissoff
02:38
3
Ready to go Mixaund
04:00
4
Admin A. A. Aalto
02:42
5
Stranded Tubebackr
03:20
6
Fresh up Tubebackr
03:00
7
#Epic Boss Battle Juhani Junkala
02:03
8
Cloud ten Tubebackr
04:03
9
All The Way Up Eddy
02:41
10
Dumb_as_a_Box Névtelen
01:42
11
Stay positive FSM Team
03:34
Lejátszási lista

Restaurálás menete

Amerikai autókra specializálódott csapat vagyunk, így elsősorban a tengerentúli autók restaurálását, felújítását, rendberakását vállaljuk.

Az utóbbi években egyre gyakoribb, hogy szakértő csapatunkra bízzák veterán autójuk felújítását, restaurálását a tulajdonosok, és nem maguk fognak bele egy több éves, beláthatatlan munkatömegbe. A szabadidő és házasság pedig drága áldozat egy autó oltárán, ami majd csak közben derül ki.

Ezt elkerülendő, ha hozzánk kerül az autó, kompletten mindent elvégzünk egy helyen, úgy mint: lakatos, fényező, autószerelő, villamossági, kárpitos, fémpolírozó munkák, alkatrész beszerzés és egyedi alkatrész legyártás, így belátható időn belül kész, vizsgaképes autót kap az ügyfél.

A megbeszélt kezdés és befejezés időpontját komolyan vesszük, szerződésbe foglaljuk, csakúgy, mint a tételeket, összegeket, nincs meglepetés, ismeretlen szám a munka végén. Végig követhetőek a munkafolyamatok, mindent nagy felbontásban fényképezünk, videózunk, tehát dokumentálva lesz az egész folyamat lépésről lépésre.
A munkánkért és a beszerelt alkatrészekért az Európai Uniós normáknak megfelelő garanciát vállalunk, illetve a muzeális minősítés és műszaki vizsga sikerességéért is felelősséggel tartozunk.

Minden autóra egyedi ajánlatot teszünk, és mindnél más-más munkafolyamatokra, alkatrészekre, műveletekre van szükség, de nagy vonalakban alább vázoljuk egy teljes restaurálás metodikáját:
Karosszéria
• A felépítmény üresre bontása
• A felépítmény leemelés az alvázról
• Alváz és felépítmény homokfújása
• Alváz és felépítmény lakatos munkái
• Hézagolások, illesztések
• Alváz és felépítmény tömítőzése, alapozása, festése
• Új karosszéria tartó pogácsákkal visszahelyezés
• Az összes csavar rozsdátlanítása és horganyzása, esetleg igény szerint gyári újak beszerzése
Futómű
Fékrendszer
Motor
Váltó
Üzemanyagrendszer
Kipufogórendszer
Villamosság
Külcsín
Belbecs

Fentiek meglehetősen nagyvonalú, zanzásított kivonata egy komoly munkának. Rengetegszer kell magunknak megoldani, legyártani, áthidalni problémákat, mert kint nem lehet már kapni az adott alkatrészt, vagy egyszerűen más megoldást igényel az adott helyzet.

Kérjük, tekintse meg restaurálási referenciáinkat, de szívesen látjuk egy személyes betekintésre is, ahol a szimultán készülő járműveink minőségét és készültségi szintjeit láthatja.

Várjuk megtisztelő megkeresését.

Akihez fordulhat:

Szijártó BalázsVURDON
  KÉRJE AJÁNLATUNKAT! Ajánlatkérés