Bezár
Lista elrejtése
1
!Light corporate Masteck Media
02:22
2
Sea of thieves #Serge Narcissoff
02:38
3
Ready to go Mixaund
04:00
4
Admin A. A. Aalto
02:42
5
Stranded Tubebackr
03:20
6
Fresh up Tubebackr
03:00
7
#Epic Boss Battle Juhani Junkala
02:03
8
Cloud ten Tubebackr
04:03
9
All The Way Up Eddy
02:41
10
Dumb_as_a_Box Névtelen
01:42
11
Stay positive FSM Team
03:34
Lejátszási lista

Amiről álmodtál / What you have dreamed of

Igazi álomgyárrá fejlesztettük a sok év alatt összegyűjtött tudást és tapasztalatot.

1993-ban, mikor indultunk, még csak fél kézzel foglalkoztunk amerikai autókkal, magunk sem gondoltuk volna, hogy egy hóbort, egy mánia kinőheti magát főállású "munkahellyé". A munkahely azért idézőjeles, mert nekünk ez megmaradt amolyan hobbi érzésnek, hiszen abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy azzal foglalkozunk, amit a legjobban szeretünk.

Profilunkban szerepel minden, ami az autókkal kapcsolatos. Ez szó szerint értendő. Kis csapatunk mindenre megoldást nyújt a kedves ügyfélnek a kiválasztástól a beszerzésig, akár az amerikai kontinensről, akár nyugat-európaiból kell azt megoldani (de szállítunk Dubaiból is), a hazahozatalon át restaurálásig, az itthoni forgalomba helyezésig, a későbbi szervizelésig, alkatrészellátásig, legyen szó akár kortárs, akár veterán járművekről. Magyarán a teljes procedúrát egy kézben tudhatja a kedves ügyfél, nem kell ide-oda rohangálnia, ha az álma magvalósításához egy 4 (vagy több) kerekűre van szüksége. Elég velünk egyeztetni és mi megvalósítjuk az elképzelését, vagy az álmát a lehető legmesszebbmenőkig.

Az álmok megvalósításához viszont szükségünk van az ügyfelünkkel egy kölcsönös, mély partneri kapcsolat kialakítására és fenntartására. Mert e bizalom nélkül nem tudunk hatékonyan, kényelmesen és megfelelően dolgozni. Ha a referenciáink, a minket ajánló ismerőse, vagy az első egyeztető tárgyalások nem elegendőek az Ön számára, hogy megkaphassuk ezt a bizalmat, akkor egy másik, hasonló profillal rendelkező vállalkozást kell keresnie, nem mi vagyunk Önnek a megoldás.
Jánoshoz (+36203909090) szállítási, beszerzési és bürokrata, míg Balázshoz (+36203898989) technikai, szerviz és alkatrész kérdésekkel lehet fordulni. Autó értékesítéssel kapcsolatban pedig bármelyikőjükhöz.

Így több, mint negyedszázad távlatában túlzás nélkül mondhatjuk, hogy kevés lehetetlent ismerünk. A lehetetlen kivitelezéséhez hozzátartozik jó a hangulat, és talán mindent elmond az egymás közti szlogenünk: ha nem megy jókedvűen, ne csináljuk! Majd holnap. Szerencsére ez nem gyakran fordul elő, mert egy jó tréfáért nem kell a szomszédba mennünk.

Folyamatban van a nagy Vurdon "szentély", a csarnok építése is, erről majd menet közben számolunk be.

Az oldalon, amennyire csak lehet, törekszünk hétköznapi, közérthető nyelven megírni a magyarázatokat, informálni az érdeklődőket, a szakmai-, szakszövegeket meghagyva későbbre, ha megköveteli a folyamat, vagy a kedves ügyfél igényli azt.

A napi eseményeket, aktualitásokat igyekszünk publikálni akár itt az oldalon, vagy akár a sokkal gyorsabb közösségi oldalainkon: Instagram (@vurdon.hu) és Facebook oldalunkon ( www.facebook.com/vurdon.hu/ ), vagy a YouTube csatornánkon ( https://bit.ly/2xMpj3c ) egyaránt. Kövessen minket a legfrissebb információkért.FIGYELEM! Gyakran kérdezik az érdeklődők a járműbérlés lehetőségét. Ezt a szolgáltatást sajnos kapacitás és egyéb lehetőségek hiánya miatt nem áll módunkban folytatni, még sofőrrel sem!

Amiről álmodtál / What you have dreamed of

megalakult a VURDON team

1992

2000

új telepre költöztünk

új honlap került elkészítésre

2007

2012

új telepre költözés

új honlap

2018

2019

VURDON "szentély" projekt indulás
  KÉRJE AJÁNLATUNKAT! Ajánlatkérés