Bezár
Lista elrejtése
1
!Light corporate Masteck Media
02:22
2
Sea of thieves #Serge Narcissoff
02:38
3
Ready to go Mixaund
04:00
4
Admin A. A. Aalto
02:42
5
Stranded Tubebackr
03:20
6
Fresh up Tubebackr
03:00
7
#Epic Boss Battle Juhani Junkala
02:03
8
Cloud ten Tubebackr
04:03
9
All The Way Up Eddy
02:41
10
Dumb_as_a_Box Névtelen
01:42
11
Stay positive FSM Team
03:34
Lejátszási lista

Rendelés

Minden folyamatot megelőz egy egyeztetés, ahol segítünk az ügyfélnek a már meglévő álmát tovább finomítani, hogy a legjobb döntést hozza a csalódásmentes, minél több élmény és örömszerzés érdekében. Kérjük, olvassa el a „Hogyan működik?” menüpontot, mint egy előtanulmányként, mert így a rengeteg információval felvértezve könnyben fogunk tudni tárgyalni a kivitelezésről.

Az utóbbi évek tapasztalata, hogy a 2-3 évesnél idősebb autóknál már nem igazán költséghatékony egy tengerentúli vásárlás. Kivéve természetesen az egyedi, ritka járműveket és a 30 év feletti, „oldtimer” kategóriát, mert utóbbinál minél öregebb a vas, annál értékesebb. Érdemes figyelembe venni továbbá, hogy a legendás idők már nem jönnek közelebb, illetve nem készülnek azokból újabb modellek, ezért akár egy jó befektetés is lehet egy szép darab. Erre az üzletre már komplett iparág jött létre az USA-ban.

Ha a kedves ügyfél maga, vagy vele közösen összerakjuk mire is van szüksége, és megvan a kiszemelt típus, szín, évjárat, akkor kezdetét veszi a vadászat a legjobb opció kiválasztására, akár az EU piacról, akár a nagy vízen túlról is lesz a beszerzés.


Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje ajánlatunkat.

Akihez fordulhat:

Éder JánosVURDON
  KÉRJE AJÁNLATUNKAT! Ajánlatkérés