Bezár
Lista elrejtése
1
!Light corporate Masteck Media
02:22
2
Sea of thieves #Serge Narcissoff
02:38
3
Ready to go Mixaund
04:00
4
Admin A. A. Aalto
02:42
5
Stranded Tubebackr
03:20
6
Fresh up Tubebackr
03:00
7
#Epic Boss Battle Juhani Junkala
02:03
8
Cloud ten Tubebackr
04:03
9
All The Way Up Eddy
02:41
10
Dumb_as_a_Box Névtelen
01:42
11
Stay positive FSM Team
03:34
Lejátszási lista

OT / FIVA

A magyarországi „OT”-rendszámos járművek kötelező vizsgája a muzeális, vagy FIVA minősítés, majd az azt követő műszaki vizsga. A sikeres vizsgák után lehet az okmányirodában igényelni az „OT”-rendszámot, forgalmi engedélyt és törzskönyvet.

A szóban forgó muzeális minősítésekről kering sokféle városi legenda a legkülönfélébb végletekig. Egyfelől, hogy azon szinte bármi átmegy, ami gurul, másfelől pedig, hogy annyira szigorú, hogy a legtöbb veterán jármű elbukik rajta. A valóság pedig az, hogy kifejezetten egzakt, követhető szabályrendszeren alapszik az egész, de igaz, ami igaz, egy átlagembernek, ha laikusként viszi el az autóját, sok bosszúságot okozhat. Ez is legyen a mi gondunk, ezért vagyunk.

Sokan meg vannak győződve róla, hogy a nagypapa dédelgetett autója eredeti, szép és meg fog felelni, de sokszor az érzelmek szépítenek meg (főleg műszakilag) az adott járművet. Rengeteg sarkalatos kérdés van, amiben mi már ismerjük a csíziót, a tipikus elvárásokat, a kizáró okokat, vagy a „mi az, ami még átmegy” kategóriát. Több száz sikeres minősítés és vizsga után már minket is ismernek a bázisokon, így tudják, hogy olyat nem küldünk, ami rossz. Ennek ellenére minden minősítést ugyanolyan komolyan veszünk, felkészülünk rá és szeretünk a jó tanulók nyugalmával érkezni, nem pedig izgulni, hogy mit szúr ki a szigorú szemű vizsgabiztos. A felkészületlen tulajdonosok nagy része megbukik a vizsgákon és ilyenkor a vizsgáztatókat okolják, szidják, ami teljesen alaptalan.

Érdemes egy pontos, alapos felmérést kérni, amiben precízen elmondunk mindent, hogy mi szükséges a sikeres vizsgához, illetve a szükséges munkafolyamatokról és alkatrészekről árajánlatot adunk.

A muzeális minősítés és FIVA minősítés közt jelentős különbség van. Röviden a legfontosabb, hogy a FIVA egy nemzetközim minősítés, míg a „sima” muzeális minősítést csak Magyarországon jegyzik, más országban nem honosítható. A FIVA 10 évre, a muzeális minősítő 5 évre szól. Természetesen a FIVA magasabb minőséget követel meg és szigorúbbak a feltételei.

Egyik részleteibe és feltételrendszerébe sem érdemes itt belebocsátkozni, ezeket személyesen, szóban, átvizsgáláskor megbeszéljük.

Minden általunk felkészített autó minősítésének és vizsgájának sikerességét garantáljuk és felelősséget vállalunk azért.

Természetesen a vizsgák után a bürokráciában is elvégzünk minden szükséges mozzanatot, tehát OT rendszám + forgalmi névre írva a végeredmény.

Akihez fordulhat:

Szijártó BalázsVURDON
  KÉRJE AJÁNLATUNKAT! Ajánlatkérés